PAC Nieuwsbrief Nr. 018 –  15 september 2012

 

Dinsdag 18 september a.s.: afscheid PAC raadslid Jitse van der Vinne en aantreden van Jan Schatens

Wij wensen Jitse van der Vinne een goed afscheid dinsdag 18 september a.s, en Jan Schatens een goede start. De wisseling van de wacht hebben onlangs we publiekelijk bekend gemaakt via een persbericht. Inmiddels zijn alle papieren getekend die voor het aantreden van Jan Schatens nodig zijn.

 

Blunder college in procedure rond handhaving vergunning biovergister Kimman

De Raad van State heeft de gemeente Coevorden een gevoelige tik op de bestuurlijke vingers gegeven. Een verzoek vanuit de wijk Klinkenvlier om handhaving van de vergunning ‘biovergister Kimman’ werd door het college (speelde al in 2010!) afgewezen omdat de bewoners te ver van het bedrijf zouden wonen. De Raad van State heeft nu onlangs korte metten met dat besluit gemaakt - niet tot verrassing van het PAC. De installatie is namelijk duidelijk te horen in de wijk Klinkenvlier als het bij storingen gas affakkelt en te ruiken als er gas ontsnapt. Ons persbericht en de uitspraak van de Raad van State staan op onze website.

 

Eerstvolgende openbare PAC fractievergadering

De eerstvolgende openbare fractievergadering zal op 29 oktober a.s. plaats vinden. Aanvang 19.30 – plaats zal nog bekend worden gemaakt op www.pac-coevorden.nl.

 

  • Reageren op deze PAC Nieuwsbrief? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Volg het PAC ook via Twitter en de PAC website.

  • Voor de inhoud van de PAC Nieuwsbrief is de PAC fractie verantwoordelijk. De telefoonnummers en (mail) adressen van de PAC raadsleden vindt u hier.

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar bekenden als u denkt dat die hierin wellicht geïnteresseerd zijn.

  • Kent u iemand die geen Internet heeft en de PAC nieuwsbrief graag als gedrukte brief zou willen ontvangen, laat het ons even weten.

Deze nieuwsbrief is hier ook te downloaden.

 

 Aanmelding voor de PAC nieuwsbrief klik hier

Deel dit artikel op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn