PAC Nieuwsbrief Nr. 019 – 30 december 2012

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

vrijdag 4 januari, 17 uur

Café Vancouver

Friesestraat 9

Coevorden

 

De fractie en het bestuur van het PAC hopen vrijdag a.s. met de leden en gasten

– iedereen is welkom! –

het glas te heffen op een goed 2013

in Café Vancouver.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Voor de nieuwjaarswens van de PAC fractie zie onze advertentie in de CoevordenHuisAanHuis van 27 december ...

‘We zetten ons in voor ....’ Zo begint onze korte terugblik weer over ons raadswerk in 2012 in de pagina grote advertentie. Deze keer hebben we ook wat achtergondinformatie bij de onderwerpen op de website geplaatst. Die informatie moge ook een beetje het uitblijven van PAC Nieuwsbrieven de afgelopen weken compenseren.

 

PAC Nieuwsbrieven

In 2011 zijn wij gestart met nieuwsbrieven van de PAC fractie. De frequentie was onregelmatig – en dat zal ook zo blijven. Niet dat er niet regelmatig nieuws zou zijn van de fractie ... maar soms lukt het niet vanwege drukte op het werk en/of bestuurlijkte drukte in het raadswerk om ook nog een nieuwsbrief te maken. De nieuwsbrieven worden ook op de website gepubliceerd.

 

PAC website en PAC Twitter account

Aan het eind van het jaar danken wij PAC webmaster en beheerder van de PAC website en de PAC Twitter account hartelijk voor haar inzet.

Aan het eind van het jaar ...

Dank voor uw belangstelling voor ons raadswerk. Blijft u ons ook in 2013 volgen? En voeden met uw ideeën, meningen, vragen? En het doorsturen van deze nieuwsbrief aan mensen die wellicht ook geïnteresseerd zijn in ons werk?

  • Reageren op deze PAC Nieuwsbrief? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Volg het PAC ook via Twitter en de PAC website.

  • Voor de inhoud van de PAC Nieuwsbrief is de PAC fractie verantwoordelijk. De telefoonnummers en (mail) adressen van de PAC raadsleden vindt u hier.

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar bekenden als u denkt dat die hierin wellicht geïnteresseerd zijn.

  • Kent u iemand die geen Internet heeft en de PAC nieuwsbrief graag als gedrukte brief zou willen ontvangen, laat het ons even weten.

Deze nieuwsbrief is hier ook te downloaden.

aanmelding voor de PAC nieuwsbrief klik hier

Deel dit artikel op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn