Persbericht

 

400dpiLogoOp 14 december j.l. heeft de algemene ledenvergadering ingestemd met het nieuwe logo en de verkiezingswebsite waarmee het PAC de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in kan.

Het nieuwe logo symboliseert de boom waarover al in het verkiezingsprogramma van 2014 werd gesproken. Die boom, die in de jaren 80 is geplant en inmiddels is uitgegroeid tot een stevige, robuuste en gezonde boom en staat voor het PAC voor vele zaken symbool. Voor duurzaamheid en een gezonde leefomgeving. Maar ook voor samenwerking en verbinding.
Dit komt terug in de visie van het PAC:
“Het PAC staat voor een duurzame samenleving in de breedste zin van het woord. Een samenleving die ruimte geeft aan haar inwoners om mee te denken en mee te doen. Waar inwoners ruimte krijgen tot zelfontplooiing en creativiteit. Een samenleving waarin we met respect voor elkaar, onze omgeving en het milieu verantwoordelijkheid nemen. Om samen met anderen onze leefomgeving vorm te geven. Waarbij we oog hebben voor de ander, waar we verschillend mogen zijn en waar we vanuit die visie met elkaar op duurzame wijze de samenleving vorm willen geven. Het PAC staat voor een samenleving die open staat voor iedereen”.

Deze uitgangspunten zijn het gedachtengoed van het PAC en zijn verwerkt in ons verkiezingsprogramma 2018 – 2022 met de titel Samen Duurzaam …….Doen!

Het verkiezingsprogramma is terug te lezen op de nieuwe verkiezingssite van het PAC. http://verkiezingen-2018.PAC-Coevorden.nl


Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Ben Kuiper, secretaris PAC
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06 53356062

Deel dit artikel op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn