PAC vergaderkalender 2015

 

Tot het zomerreces zijn er nog 4 PAC fractievergaderingen. ( 18 mei* - 1 juni** - 15 juni - 22 juni ) Deze data zijn geel aangegeven op de foto. Een compleet overzicht vindt U in PAC vergaderkalender 2015

De fractievergaderingen worden op maandagen gehouden. In principe worden de vergaderingen gehouden in een vergaderruimte van het gemeentehuis aan het Kasteel 1 te Coevorden, tenzij anders aangegeven in de PAC agenda op de "home"pagina van de website.

Tussen 19:30- 20:00 zijn de fractievergaderingen op het gemeentehuis openbaar en bent u, wanneer u iets met ons wilt bespreken of wilt delen, welkom op deze vergaderingen.

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer een fractievergadering op locatie, niet zijnde het gemeentehuis, plaatsvindt, dan zullen we dit tijdig via de website, Facebook en Twitter bekend maken.

* 18 mei 2015 zal de fractie eerst een gesprek hebben met het Stichtingsbestuur van de Synagoge. Dit gesprek vindt in de Synagoge plaats. Hierna zal de vergadering zich verplaatsen naar een vergaderruimte in het gemeentehuis. Wanneer U deze vergadering wil bijwonen dan kunt U contact opnemen met Irene Driehuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

** 1 juni 2015 is er een vergadering met Platform Gehandicaptenberaad. Deze fractievergadering is in het gemeentehuis.


Voor meer informatie:
Irene Driehuis, fractiesecretaris
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deel dit artikel op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn