#11 Bertrand Juffer (Sleen)

Wat spreekt je het meeste aan in het verkiezingsprogramma

Wat me het meest aanspreekt in het verkiezingsprogramma van PAC is de aandacht voor armoedebestrijding. Zelf hebben we het niet makkelijk gehad als gezin, we weten hoe lastig het is om problemen onder ogen te zien en hulp te vragen. Die drempel moet voor iedereen omlaag.

Waarom zet jij je in voor PAC?

Ik zet me in voor PAC omdat ik geloof in lokale kracht, waar iedereen mee mag praten. Of je nu “weet” waar je over praat of omdat je er een mening over hebt. Uiteindelijk telt iedere stem.

Waar kennen de mensen je van?

Mensen kennen me misschien uit Sleen. Van de voetbalclub. Ook ben ik de afgelopen vier jaar Burgercommissielid geweest voor D66.

Wat is jouw bijzondere band met je Sleen?

Sleen is een plek waar ik ruim tien jaar geleden voor het eerst kwam. Op de dag dat ik bij de warme bakker broodjes haalde en terug liep naar, wat later mijn huis werd, werd ik verliefd op Sleen. Inmiddels zijn we getrouwd in het gemeentehuis en in de kerk. Onze kinderen zijn daar gedoopt. Sleen is gemoedelijk. Sleen is Drentse gastvrijheid. Sleen moet Sleen blijven.

Het PAC zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden