#16 Luuk Klein

Behoud van landschap, cultuur en historie gaat niet om nostalgie, maar voor mij is realisme daarbij bepalend. Een gevarieerd, kleinschalig agrarisch landschap is de ideale basis voor een gezonde economische structuur van en een gezond cultureel klimaat in onze regio.

Van D66 naar PAC

Ruim tien jaar geleden ben ik als D66-lid kandidaat geweest bij de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat ik denk dat in Coevorden behoefte is aan één sterke, progressieve partij, sta ik nu op de lijst van PAC Coevorden.

Verbonden
Na 30 jaar als vertaler in Luxemburg werkzaam te zijn geweest voor het Europees Parlement, ben ik in Diphoorn gaan wonen en ben ik een paar jaar als vrijwilliger en bestuurslid actief geweest in de culturele sector. Met als achtergrond een in de regio van Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel doorgebrachte jeugd, voel ik mij ook zeer verbonden met Diphoorn, waar voorouders van mijn vrouw al generaties lang hebben gewoond.

Het PAC zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden