Dank voor uw steun

Vanmorgen om 10:00 uur zijn de kandidaat raadsleden en leden van PAC in het gemeentehuis van Coevorden bij elkaar geweest. Onder het genot van een kop koffie en een stuk gebak werd nagepraat over de uitslag waarbij PAC van 2 naar 3 zetels gaat in de nieuwe gemeenteraad. Het is te vroeg voor een analyse omdat de verschillende uitslagen nog niet helemaal bekend zijn. En we weten ook niet óf en op wie er voorkeurstemmen zijn uitgebracht. Maar dat we winst geboekt hebben ten opzichte van vier jaar geleden is een feit en daar zijn we heel blij mee.

Hadden we niet op meer zetels gerekend?

Natuurlijk hadden we daar onze hoop op gevestigd en natuurlijk hadden we graag meer winst geboekt maar ‘de kiezer heeft altijd gelijk’. Voor ons ligt er dus een uitdaging hoe en op welke manier we daar vorm aan geven.

En nu?

We hebben de analyse te doen op basis van de verschillende cijfers die nog beschikbaar komen. En daarna zullen we bespreken wat we te doen hebben de komende vier jaren. Wat we wel weten is dat er een enthousiaste groep mensen is die ook de komende periode met de fractie en het bestuur energie wil zetten op PAC.

Het PAC zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden