#3 Lars Hoedemaker (Wezup)

Wat spreekt je het meest aan in het verkiezingsprogramma?

Gif in de bodem in de lucht en op het land. Gif uit de landbouw (sierteelt en in de akkerbouw), luchtvervuiling door de industrie en de voorgenomen afvalwaterinjecties door NAM. Daar verzet PAC zich tegen, want voor al dat gif is een alternatief. En dat is waar ik me hard voor wil maken. Want we willen graag een gemeente waar het voor iedereen fijn wonen werken en recreëren is!. Niet alleen nu maar ook voor toekomstige generaties.

Waarom zet jij je in voor PAC?

De afgelopen 4 jaar heb ik in de gemeenteraad gezeten voor D66. Coevorden heeft behoefte aan één sterke progressieve partij die zich inzet voor milieu, leefbaarheid van wijken en kernen, gelijke kansen en sociale rechtvaardigheid en tegen armoede. Kortom: voor een gemeente waar het ook in de toekomst fijn leven is.

Waar kennen de mensen je van?

Ik woon samen met mijn man in Wezup. Naast de gemeenteraad en mijn werk in de sociale zekerheid ben ik betrokken bij de organisatie van de fameuze Kerstmarkt Wezup. Na twee coronajaren hopen we weer op een ouderwets gezellig markt in 2022.

Wat is jouw bijzondere band met je Wezup?

Na veel jaren in Groningen te hebben gewoond wilden we meer rust en ruimte en zo zijn wij in Wezup terecht gekomen. Een divers dorp waar inwoners actief en creatief zijn.

Het PAC zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden